Mesterligadrømmen knust for Østigård og Napoli

Napoli er på full vei mot klubbens tredje Serie-A-tittel og den første siden 1990, men i den helitalienske kvartfinalen i Mesterligaen mot AC Milan ble det stopp.
– Jeg synes vi kjører kampen fra første minutt. Jeg synes vi er et bedre fotballag enn dem, sier Napolis Leo Skiri Østigård til TV 2, og berømmer samtidig Milans defensive spill og kontringsspill.
De to lagene møttes også i Napoli i serien tidligere i april. Da vant Milan hele 4-0 og det overtaket tok de med seg til kvartfinalen i Mesterligaen. Hjemme i Milano vant de 1-0 og i Napoli tirsdag kveld ble det nok en 1-0-seier for Milan.
Riktignok både kunne og burde det ha blitt flere mål. Napoli startet med et stormløp, men halvveis ut i omgangen fikk gjestene straffe. Olivier Giroud klarte imidlertid ikke å få ballen forbi Alex Meret i Napoli-målet.
20 minutter senere gikk det bedre, da franskmannen enkelt kunne bredside ballen i åpent mål etter et fantastisk forarbeid av Rafael Leâo.
Stillingen var fremdeles 0-1 da Leo Skiri Østigård ble byttet inn et kvarter før slutt. Få minutter senere fikk Napoli straffe, men stjernespilleren Kvicha Kvaratskhelias forsøk ble enkelt reddet av Mike Maignan. Med halvannet minutt igjen av de fire tillagte overtidsminuttene headet Victor Osimhen inn 1-1 for Napoli, men det ble ett mål for lite for Napoli og Milan gikk videre med 2-1 sammenlagt.
Nå venter enten byrival Inter eller portugisiske Benfica i semifinalen for Milan.