Perfekt start på grussesongen for Rune – slo US Open-vinner

Danske Holger Rune vant i strake sett over Dominic Thiem i den andre runden av den prestisjefylte tennisturneringen i Monte Carlo.
Rune brukte litt over halvannen time på kampen som endte 6-2, 6–4 i 19-åringens favør.
Den ti år eldre Thiem har vært helt i verdenstoppen. I 2020 vant han Grand Slam-turneringen US Open. En håndleddsskade året etter gjorde at han raste nedover på verdensrankingen. På et tidspunkt var han utenfor de 300 beste.
Thiem er nå nummer 106 i verden og har begynt å vise glimt at sitt tidligere nivå.
Rune, på 9.-plass på verdensrankingen, møter vinneren av kampen mellom Matteo Berrettini og Francisco Cerundolo.
Rune deltar også i doubleturneringen. Han har kommet til kvartfinalen med topp 10-spiller Taylor Fritz.