Oilers med andre strake seier: – Jeg tror Storhamar er litt redde nå

Les hele artikkelen

I NM-sluttspillet i ishockey møttes Storhamar og Stavanger Oilers til sin fjerde av totalt sju finalekamper tirsdag kveld.
På Hamar var gjestene sterkest og vant 3–1. Sammenlagt står lagene likt med to seiere hver, etter Stavanger-lagets andre seier på rad.
– Jeg tror Storhamar er litt redde nå for å være ærlig. Så skal vi hjem og ta neste seier, sa matchvinner Christoffer Karlsen til NRK etter kampen.
Etter åtte minutters spill skøyt Oilers’ Thomas Berg-Paulsen mot mål og Storhamars målvakt Trym Gran reddet. Men Gran fikk ikke med seg at pucken endte på streken. Det gjorde derimot Karlsen som kastet seg fremover og sendte pucken over målstreken og Oilers i ledelsen på Hamar.
I andre periode utnyttet hjemmelaget overtallet de hadde etter at Nick Dineen fikk en to minutter og Eirik Salsten utlignet.
I tredje periode gjenvant amerikanske Rob Allen Bordson Stavanger-lagets ledelse etter målgivende fra Andreas Klavestad og Daniel Thomas Kissel.
Karlsen var en offensiv drivkraft for Oilers gjennom hele kampen, og han satte spikeren i kista da det gjensto seks minutter.
Etter dommeren blåste av kokte det over for vinnerlagets Tommy Kristiansen og Storhamars Eskild Bakke Olsen som knuffet til hverandre, men slåssingen ble fort brutt opp.