Ødegaard herjet i storseier

Les hele artikkelen

Arsenal er fortsatt ubeseiret i Premier League denne sesongen før neste ukes storkamp mot Manchester City. Lørdag hadde de full kontroll borte mot Bournemouth, i en kamp som London-laget til slutt vant 4-0.
Sentral i seieren var Arsenals norske kaptein, Martin Ødegaard. Nordmannen slo først innlegget som til slutt endte med 1-0-scoringen til Bukayo Saka etter et kvarter.
Deretter var det Ødegaard som fikk sjansen fra straffemerket rett før pause da Eddie Nketiah ble felt inne i 16-meteren.
Der gjorde Ødegaard ingen feil og scoret sitt tredje Premier League-mål for sesongen.
I den andre omgangen tok det kun fem minutter før Ødegaard selv ble felt inne og Arsenal på ny fikk straffe.
Den tok Kai Havertz, en sjanse tyskeren tok vare på og dermed scoret sitt første mål for Arsenal etter overgangen fra Chelsea i sommer.
På overtid fastsatte Ben White sluttresultatet til 4-0 da han headet inn et godt slått frispark fra Ødegaard.