Haaland usynlig og målløs i nytt City-tap

Manchester City røk ut i ligacupen etter tap mot Newcastle i midtuka og lørdag kom sesongens første tap i Premier League. Borte mot Wolverhampton tok hjemmelaget ledelsen allerede etter tolv minutter.
Pedro Neto stormet inn i boksen og prøvde å finne en medspiller. Istedenfor fant han landsmannen Rúben Dias, som på uheldig vis styrte ballen inn i eget nett.
Selvmålet var kampens eneste mål i den første omgangen og i pausen fikk Oscar Bobb klarsignalet. Den unge nordmannen kom inn til sin tredje Premier League-kamp og det tok ikke lang tid før han gjorde seg bemerket.
Drøyt ti minutter ut i omgangen ble han felt like utenfor 16-meteren til Wolverhampton. Julián Álvarez tok ansvar på frisparket og sendte av gårde et skudd som suste opp i det nærmeste hjørnet.
I en kamp hvor Erling Braut Haaland var så godt som usynlig, presset City på for ledermålet. Istedenfor utnyttet Wolverhampton det da Hwang Hee-chan kontret inn 2-1 halvveis i omgangen.
Til tross for at City presset på i siste halvdel av omgangen, kom aldri scoringen. Dermed ble det sesongens første Premier League-tap for City, som kan passeres av Liverpool senere lørdag.