Ødegaard fortvilte – Arsenal ned fra tabelltopp

Aston Villa er uovervinnelige på hjemmebane. Lørdag ble Arsenal slått 1-0, og med det satte de ny klubbrekord med sin 15. strake ligaseier på eget gress.
For Arsenal-kaptein Martin Ødegaard ble det en kamp der sjansene ble sløst bort foran mål – både av han og resten av laget.
– Det er selvfølgelig frustrende. Jeg hadde et par muligheter selv, så det er irriterende, sier Ødegaard til Sky Sports.
Arsenal gikk inn i Premier League-runden som serieledere, men etter lørdagens resultater er det Liverpool som topper. Liverpool har 37 poeng, og ligger henholdsvis ett og to poeng foran Arsenal og Aston Villa etter 16 runder.
Aston Villa gikk fryktløse i angrep i toppkampen mot Arsenal, og kaptein John McGinn sendte hjemmelaget i ledelsen etter syv minutter.
Ødegaard fikk en stor mulighet til å utligne da han fikk ballen i Villa-feltet like før pause. Avslutningen sendte han imidlertid rett i hjørnet hvor keeper Emiliano Martínez lå og ventet.
I det timen nærmet seg fikk nordmannen nok en kjempesjanse, men bredsidet ballen utenfor fra strålende posisjon.