Northug om Rosenborg: – Må ta seg sammen

Les hele artikkelen

Onsdag er det styremøte i Rosenborg, hvor både trener og assistenttrener for herrelaget, Kjetil Rekdal og Geir Frigård er kalt inn.
Storklubben står kun med ni poeng på ni kamper og ligger på ellevteplass i Eliteserien. I cupen tok de seg knepent videre fra første runde med en 1-0-seier i første runde mot Trygg/Lade.
Skiprofilen Petter Northug er blant de mange trønderne som følger nøye med på Rosenborg og sier at det er en «utfordrende situasjon».
Progresjon og en retning er noe av det Northug savner.
– Jeg tror vi må få se en slags klar og tydelig plan for hvordan Rosenborg skal komme tilbake som en norsk toppklubb. Om det tar et halvt år eller ett og halvt år, det vet vi ikke. Men man må ha en samling i bunn og reise seg og komme tilbake. Det er det som kreves. Man må ta seg sammen, rett og slett, for å prestere på et mye høyere nivå enn det Rosenborg gjør akkurat nå, sier han til NRK.
Rosenborgs styremøte starter 16.30.
– Jeg tror utfallet i dag blir at Geir og Kjetil legger frem en plan for hvordan de skal snu dette og så håper vi at resultatene er bedre allerede mot Stjørdals-Blink i morgen og HamKam til helgen, sier Northug.