Norsk talent imponerte i United-seier

Norske Isak Hansen-Aarøen (18) presenterte seg med en flott målgivende pasning da Manchester United slo Leeds 2-0 i treningskampen på Ullevaal stadion onsdag.
Halvveis ut i andre omgang vant 18-åringen ballen inne på banehalvdelen til Leeds, før han på elegant vis tredde gjennom 20 år gamle Noam Emeran. Franskmannen gjorde ingen feil alene med keeper og ga United 1-0. Samme mann hadde målgivende pasning da Joe Hugill scoret Uniteds andre mål med ti minutter igjen.
Hansen-Aarøen markerte seg med flere gode involveringer i løpet av de 45 minuttene han fikk på Ullevaal-gresset. Midtbanespilleren er ventet å få flere muligheter til å vise seg fram denne sommeren, og han er derfor ikke en del av det norske G19-landslaget som spiller EM i Malta. (NTB)