Norsk stortalent solgt for rekordsum

Les hele artikkelen

Julie Jorde, som er ansett som ett av de største talentene i Norge, forlater Lyn og er solgt til det tyske laget Bayer Leverkusen.
– Først og fremst vil jeg takke for mine år i Lyn. Jeg er evig takknemlig for mulighetene klubben har gitt meg, alt fra debut i Toppserien til at det nå er mulig for meg å kunne ta et steg videre! Lyn har vært et perfekt sted å være som ung fotballspiller med store ambisjoner! Fått meg bekjentskaper for livet, og blitt glad i mange både på og utenfor banen, sier Jorde til klubbens hjemmesider.
19-åringen, som står bokført med 34 aldersbestemte landskamper og var kaptein da det norske J19-laget vant EM-sølv i U19-EM sommeren 2022, hadde opprinnelig ett halvt år igjen av kontrakten med Toppserie-klubben.
Lyn ønsker ikke å kommentere summene i den rekordstore avtalen, men Jorde reiste til Tyskland for å slutte seg til klubben tidligere i uken og har allerede trent med laget.
Etter halvspilt sesong i den tyske toppdivisjonen er Bayer Leverkusen nummer seks på tabellen og nå blir Jorde lagvenninne med Synne Skinnes Hansen og Emilie Bragstad.