Norges U21-landslag tapte mot Tyrkia

Norges U21-landslag hadde sjanser nok til å få med seg poeng fra EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia, men et effektivt hjemmelag vant 2-0.
Særlig etter pause hadde det norske laget mange gode muligheter, men avslutningene var ikke gode nok.
Daniel Karlsbakk, Christos Zafeiris, Elias Melkersen og Halvor Opsahl hadde store muligheter uten å lykkes.
– Det er skuffende at vi ikke klarer å ha kvalitet nok i de avgjørende situasjonene til å få med oss ett eller tre poeng i dag, sa landslagstrener Jan Peder Jalland til fotball.no.
– Vi ryker i begge boksene i dag.
Tyrkia tok ledelsen i det 30. minutt da Cihan Çanak slo et innlegg som gikk rett i mål.
Ledelsen ble doblet i det 64. minutt, med de samme tyrkiske spillerne i hovedrollene. Çanak ble spilt fram på høyresiden, vant en duell med Fredrik Oppegård og avanserte til dødlinja før han slo skrått ut. Tangvik hadde hånden på ballen, men greide ikke å hindre at ballen fant hodet til Yardimci, som nikket inn.
Norge står med tre seire og to tap etter høstens kamper og er på tredjeplass to poeng bak Italia og ett bak Irland. Irene så ut til å få en luke på tabelltopp, men Wilfried Gnonto sikret 2-2 for Italia i Cork med sitt utligningsmål i sjette tilleggsminutt.