Norge kunne sikret avansement – nå venter skjebnekamp mot Spania

Les hele artikkelen

Norges U19-landslag var på vei mot å sikre et historisk avansement i U19-EM, men i det 89. minutt stakk Island kjepper i hjulene.
Norge ledet 1-0 etter en straffescoring fra Atalanta-proffen Alwande Roaldsøy, men på tampen presset Island på for utligning. Og i det 89. minutt utlignet Eggert Gudmundsson og sørget for en kalddusj for Norge.
De norske talentene har fortsatt svært gode muligheter og alt i egne hender, men må nå vente til siste gruppespillskamp – mot gruppeleder Spania, for å sikre sitt første avansement i U19-EM.
Norge har vært med fem ganger tidligere og blitt slått ut i gruppespillet alle fem.
Spania er allerede videre fra gruppen etter seks poeng på to kamper, mens Norge står med fire etter seier over Hellas og uavgjort mot Island.
Norsk seier eller uavgjort i siste kamp vil sende Norge videre, mens Norge også kan gå videre med tap, avhengig av hvordan Island gjør det i sin siste kamp mot Hellas.
Skjebnekampen sendes på NRK mandag klokken 21.00.