Ndour-dobbel da Kristiansen så rødt

Les hele artikkelen

Alioune Ndour ble den store helten da Kristiansund tok tre poeng hjemme mot Sandefjord.
Sekunder før pause smalt det for første gang fra KBK-spissen. Ndour ladet kanonen fra rundt 20 meters hold, og banket ballen i hjørnet.
Seks minutter etter sidebyttet var samme mann på ferde igjen. Spissen lurte på bakerste stolpe og styrte et innlegg sikkert inn til 2–0.
Stefan Ingi Sigurdarson reduserte for gjestene, som presset på for ett til, men oppgaven ble tung da Stian Kristiansen ble sendt i dusjen kvarteret før slutt.
Han rev Kristian Lien, som var på vei gjennom, i bakken, og etter en tur bortom VAR-skjermen tok dommer Rohit Saggi opp det røde.
Sandefjord ligger på playoffkamp til nedrykk, mens KBK er syv poeng over nedrykk.