Mørk herjet i mesterligaen

Les hele artikkelen

Vipers spilte ikke på sitt beste, men kunne likevel relativt greit kontrollere inn til 34-25 og seier mot svenske Sävehof i mesterligaen lørdag.
Dermed slo de tilbake etter 29-35-nederlaget mot Györ i åpningskampen sist helg.
Vipers tok tidlig kontroll på kampen hjemme i Kristiansand, og før tre minutter var spilt la Nora Mørk på til 3-0. Mørk endte med tolv mål i kampen.
Etter at svenskene hang bedre med og reduserte flere ganger, tok Vipers ledelsen 10-5 etter drøye 14 minutter. Derifra ble avstanden holdt på 4-5 mål fram til pause. Da ledet hjemmelaget 15-11.
– Vi er litt rotete. Vi stresser litt mye, men resultatet er greit nok. Vi må være litt forsiktige med linjespillet. Også må vi få litt mer orden i rekkene begge veiene, sa trener Ole Gustav Gjekstad til Viaplay i pausen.
Etter pause fortsatte Vipers å ha kontroll, selv om Sävehof på det minste kun var to mål bak etter tre minutter. De siste drøye ti minuttene rykket derimot Vipers virkelig fra og sikret 34-25-seier. (NTB)