Manchester United snudde til seier

Til tross for en rekordsvak åpning på kampen mot Nottingham Forest, slo Manchester United tilbake og vant 3-2.
For i løpet av bare fire minutter hadde gjestene gått opp i en 2-0-ledelse. Først kontret Taiwo Awoniyi inn 1-0, før Willy Boly nikket inn 2-0 kort tid etter. Aldri før har Manchester United havnet under med to mål så tidlig.
Men opphentingen startet da Christian Eriksen fikk pirket inn reduseringen. Etter pause dominerte Manchester United og til slutt bukket Forest under for presset: Casemiro satte inn utligningsmålet etter et innøvd frisparktrekk, og deretter skaffet Marcus Rashford straffe. Den satte Bruno Fernandes sikkert – og ble den store helten for de røde djevlene.
Manchester United unngikk dermed et sjokkresultat på hjemmebane, og står nå med seks poeng etter tre kamper.