Arsenal-nedtur: Fulham slo tilbake med ti mann

Martin Ødegaard og hans Arsenal fikk en verst tenkelig start på kampen mot Fulham, men snudde kampen og så ut til å ha full kontroll.
SÃ¥ gikk det galt.
For det var få som levnet Fulham noen sjanser da de lå under 1-2 og i tillegg fikk forsvarer Calvin Bassey utvist. Men i det 87. minutt dukket Joao Palhinha opp og utlignet til 2-2. Det ble også sluttresultatet.
Det var Fulham som tok ledelsen etter bare 57 sekunders spill. Bukayo Saka slo en løs pasning som Andreas Pereira plukket opp. Arsenal-keeper Aaron Ramsdale var ute av posisjon, noe Fulhams midtbanespiller utnyttet til det fulle og ga Fulham en sjokkledelse før minuttet var spilt.
Arsenal slo imidlertid tilbake etter en straffescoring av Saka, før innbytter Eddie Nketiah fullbyrdet snuoperasjonen.
Men det endte 2-2, og dermed avga Arsenal sine første poeng denne sesongen.