Målkalas da Liverpool tok sesongens syvende strake seier på Anfield

Liverpool så ut til å tape verdifulle poeng i gullkampen, før Trent Alexander-Arnold snudde til 4-3-seier hjemme mot Fulham i Premier League søndag kveld.
Liverpool går dermed forbi Manchester City og tar over 2.-plassen på tabellen, to poeng bak serieleder Arsenal.
Liverpool tok ledelsen etter en frispark-perle fra Trent Alexander-Arnold.
Repriser viste at det var Fulham-keeper Bernd Leno som var sist på ballen, da ballen spratt fra tverrliggeren og i Lenos rygg.
Kun fire minutter senere utlignet tidligere Liverpool-spiller Harry Wilson utlignet på bortelagets første sjanse i kampen.
Liverpool svarte med nok en perlescoring. Alexis Mac Allister fyrte av fra langt hold – rett i krysset.
Men igjen holdt ikke ledelsen i mer enn noen få minutter.Seks minutter på overtid av førsteomgang utlignet Kenny Tete, og lagene gikk til pause på stillingen 2-2.
Liverpool tok tak i kampen fra start i andreomgang. Darwin Núñez var nære ved å sende Liverpool i ledelsen på ny med et skudd i tverrliggeren 53. minutter ut i kampen.
Fulham var farlig frempå på noen kontringer, og etter 80. minutter satt 3-2 scoringen for bortelaget. Innbytter Tom Cairney lempet ballen på tvers av feltet og på bakre stolpe dukket Bobby Reid opp med en heading i mål.
Det var kveldens femte scoring, men målfesten var ikke over. Først utlignet Wataru Endo med en ny kunstscoring i krysset, før Trent Alexander-Arnold fullførte kveldens målkalas med en volley fra 17 meter forbi Leno. Dermed endte det 4-3 til hjemmelaget.