Maguire reddet Manchester United på overtid

Det så ut til å bli en ny totalkollaps for Manchester United borte i Europa mot Porto torsdag kveld.
Marcus Rashford og Rasmus Højlund sørget for en tidlig 2-0-ledelse, men så snudde kampen helt. To raske Porto-scoringer sørget for at det sto 2-2 til pause, før Samuel Omordion scoret sitt andre for dagen fem minutter ut i den andre omgangen.
Det gikk fra vondt til verre for Manchester United da kaptein Bruno Fernandes ble utvist for andre kamp på rad med ti minutter igjen, men på overtid dukket Harry Maguire opp.
Midtstopperen headet inn utligningen etter et hjørnespark og sørget for det endte 3-3 i Porto.
– Det er en viktig scoring for Erik ten Hag. Den er viktig, sa Viaplays ekspertkommentator Tor Ole Skullerud om scoringen.
Presset har vært stort på United-manager Erik ten Hag over lang tid, men han fikk altså en sårt tiltrengt opptur på tampen. Til tross for det fortsetter to skrekkstatistikker. United har nå to uavgjorte og to tap på de siste fire bortekampene i Mesterligaen og Europaligaen, hvor de har sluppet inn totalt 14 mål.
I tillegg har de på de siste ti bortekampene i alle turneringer kun vunnet to kamper, mens fire har endt uavgjort og fire har endt med tap.
Både Porto, som tapte borte mot Bodø/Glimt i første runde, og Manchester United har kommet skjevt ut fra start i seriespillet i Europaligaen. United står med to poeng og er på en 21. plass, mens Porto har ett poeng og ligger på 24. plass.