Maars Johnsen-mål da PSV knuste Cambuur Leeuwarden

Norsk-amerikanske Bjørn Maars Johnsen sikret ett av Cambuur Leeuwardens to mål i 2-5-tapet borte mot PSV Eindhoven i nederlandsk æresdivisjon søndag. Det melder NTB.
Cambuur Leeuwarden fikk en drømmestart på bortebane da Remco Balk sikret 1-0-ledelse etter 22 minutter.
Før timen var spilt hadde Xavi Simons, Patrick van Aanholt og Anwar El Ghazi snudd til 3-1 ledelse for hjemmelaget.
Maars Johnsen reduserte etter 61 minutter, og ga gjestene håp. Men PSV var overlegne og Fábio Silva og El Ghazi dunket inn to nye mål for hjemmefavorittene.
Cambuur ligger helt sist på tabellen med bare 16 poeng etter 25 serierunder. Maars Johnsen gjorde overgang til den nederlandske tabelljumboen i januar og har siden notert seg for tre scoringer.