Liverpool endte målløse – Real Madrid klare for kvartfinale

Real Madrid er klare for kvartfinale i mesterligaen etter 1-0-seier i returkampen mot Liverpool. De hvitkledde hadde et godt utgangspunkt med 5-2 i det første oppgjøret. Dermed er gjengen fra Merseyside ute av turneringen allerede.
Etter det tøffe 2-5-tapet på Anfield hadde Liverpool en meget voksen oppgave foran seg på bortebane i Madrid. Og den ble tøffere og tøffere etter hvert som tiden gikk. De klarte likevel å holde nullen i første omgang.
I andre omgang var det Real Madrid som hadde alle de største sjansene. Med snaue ti minutter igjen av ordinær spilletid kom også scoringen. Vinicius Junior fikk ballen inne i feltet, men bommet på ball. Da sende han den Karim Benzema på siden som enkelt kunne trille ballen i mål.
Det ble ikke en like brutal kamp for Liverpool på bortebane, men prestasjonen var ikke god nok til å avansere i mesterligaen.