Leicester måtte ut i straffekonk mot lag fra nivå fire

Premier League-laget Leicester måtte ha straffesparkkonkurranse etter en målløs kamp mot Walsall, men keeper Danny Ward avgjorde den da han tre ganger kastet seg til høyre og reddet hjemmelagets straffespark.
Ricardo Pereira, Conor Coady og Oliver Skipp satte inn Leicesters straffer, og dermed ble det 3-0.
I kampen mellom Aston Villa og Wycombe slet førstnevnte med å bryte ned forsvaret fra laget på nivå tre, men vant 2-1 på bortebane.
Emi Buendia nikket inn ledermålet i det 55. minutt. Jhon Durán doblet ledelsen med et straffespark fem minutter før full tid, før Richard Kone reduserte på overtid.
Chelsea vant mer overbevisende mot Barrow. Det endte 5-0 med hattrick fra Christopher Nkunku.
Nkunku scoret to ganger i det første kvarteret, begge etter fint forarbeid av João Felix. Sistnevnte var sentral også ved det tredje målet, som ble notert som selvmål av Barrow-keeper Paul Farman. Portugiseren skrudde et frispark over muren. Via stolpen traff ballen keeper og spratt i mål.
Ved pause kom Ben Chilwell inn til sine første minutter siden april, og han fikk også kapteinsbindet i sitt comeback etter hamstringtrøbbel.
Pedro Neto økte til 4-0 tidlig i 2. omgang på innlegg fra Mykhailo Mudryk, og Nkunku fullførte sitt hattrick kvarteret før slutt.