Landslagssjefen til Kypros om Haaland: – Hele planeten leter etter en måte å stoppe ham på

Les hele artikkelen

Erling Braut Haaland scoret Norges eneste mål, i det som til slutt ble et 1-2-tap hjemme mot Skottland lørdag.
Tirsdag er det Kypros som venter hjemme på Ullevaal, og på pressekonferansen foran kampen ble landslagssjef Temuri Ketsbaia spurt om han hadde en plan for å stoppe nordmannen.
– Hele planeten leter etter en måte å stoppe Haaland på. Det er ikke lett å finne en måte å stoppe ham på, men det er ikke bare ham. Norge har mange kvalitetsspillere. Hvis du ser på denne gruppen, så har Norge med denne kvaliteten bare ett etter tre poeng. Det viser hvor vanskelig denne gruppen er, sier han.
Kypros tapte 1–2 hjemme mot Georgia på lørdag og står med null poeng etter to kamper i EM-kvalifiseringen. Spurt om han tror Norges tap mot Skottland er en fordel for Kypros, svarer Ketsbaia:
– Jeg tror ikke det er en fordel for oss. Jeg tror at Norge, etter den siste kampen, vil prøve mer og være mer motivert for å lykkes i morgen (tirsdag).
– Vi må være konsentrerte, spesielt i forsvar. Vi vil gjøre vårt beste. Det vil ikke bli lett. Jeg har sett Norges kamp mot Skottland. Spesielt i den første omgangen var Norge klart best, men de klarte ikke å score. Det vi vil prøve å gjøre i morgen er å ta sjansene våre, hvis vi får noen, og være konsentrerte bakover, sier landslagssjefen.