Konkurstruede LSK Kvinner mister nok en viktig brikke

Les hele artikkelen

FĂžrstekeeper Thiril Erichsen forlater LSK Kvinner og signerer i dag for VĂ„lerenga.
20-Ă„ringen har spilt Ă„tte seriekamper for LSK Kvinner denne sesongen etter at landslagskeeper Cecilie Fiskerstrand ble solgt til Fiorentina i sommer.
Fra fĂžr av har den konkurstruede klubben mistet flere andre viktige spillere som Mia Authen, Miljana Ivanovic og Katrine Winnem JĂžrgensen.
Mandag ble det klart at VIF-keeper Jalen Tompkins mister de tre neste mÄnedene etter Ä ha pÄdratt seg en skade i underarmen.
Sportssjef i VIF, Steinar Pedersen, sier til NRK de mÄtte ta grep etter skaden til amerikaneren:
– Vi har jobbet hardt med Ă„ finne en lĂžsning pĂ„ keepersituasjonen. Det har vĂŠrt krevende Ă„ finne det vi har Ăžnsket sĂ„ sent i vinduet, men fĂžler nĂ„ at nĂ„r dette dukket opp som en mulighet, sĂ„ var det en enkel beslutning Ă„ hente Thiril, sier Pedersen og fortsetter:
– Vi skal konkurrere pĂ„ flere arenaer i hĂžst og da trenger vi et solid keeperteam. Svenske Tove Enblom har stort sett vĂŠrt fĂžrstevalget for VIFs damelag denne sesongen.
LSK fÄr samtidig inn keeper Ida NorstrÞm pÄ lÄn fra StabÊk ut sesongen. NorstrÞm har tidligere spilt for LSK Kvinner og er spilleklar til helgens seriekamp mot nettopp StabÊk. Den kampen ser du pÄ NRK 2 lÞrdag klokka 16.30.