Knudsen ferdig på landslaget

Monica Knudsen fortsetter ikke i jobben som assistenttrener på kvinnelandslaget i fotball. Det bekrefter Norges fotballforbund (NFF) i en pressemelding tirsdag ettermiddag.
Landslagssjef Hege Riise måtte gå av etter et skuffende VM, og nå er det altså klart at hennes assistent ikke blir med i teamet til den midlertidige landslagssjefen, Leif Gunnar Smerud. Hans støtteapparat består av Ingvild Stensland, Terje Skjeldestad, Bård Homstøl og Jon Knudsen (hovedansvar for keepere) når Norge møter Østerrike i Nations League 22. september.
– Med så kort tid inn mot samling, har det vært viktig for NFF å etterkomme Leif Gunnar Smerud sine ønsker, slik at rammebetingelsene for å kunne lykkes er de beste. Leif Gunnar får nå et team han kjenner godt. Nå retter vi blikket fremover mot kampen mot Østerrike på Ullevaal Stadion, sier generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karl-Petter Løken, i pressemeldingen.
Mens Hege Riise gikk over i en nyopprett stilling som fagleder i NFF, skal Knudsen tilbake til jobben som toppklubbutvikler.
– Vi er svært tilfredse med å ha med Monica videre i NFF. Toget i den internasjonale kvinnefotballen går raskere og raskere, og vi er nødt til å styrke strukturene på kvinnesiden om vi skal henge med. Med Monicas kompetanse og erfaring får vi et løft i dette arbeidet, sier Løken i pressemeldingen.

Les hele artikkelen