Klopp fyrte mot konkurrentene i avskjeden med supporterne

Les hele artikkelen

Tidligere Liverpool-trener Jürgen Klopp brukte sin avskjed med fansen til å sende noen stikk mot ligarivalene Manchester City, Manchester United og Chelsea.
Klopp deltok tirsdag foran 10.000 supportere på en spørsmål og svar-seanse i Liverpool og snakket delvis fritt. Han kunne riktignok røpe at han hadde fått en liste over emner som var forbudt å prate om.
Klopp sa at han hadde fått beskjed om å unngå TV-kanalen TNT, dommere, Manchester City, økonomiske ting og VAR.
Men på spørsmål om utsiktene til at Liverpool kan tildeles ytterligere to Premier League-titler dersom City skulle bli straffet for de 115 anklagene for økonomiske uregelmessigheter, sa Klopp:
– Hvis du organiserer en bussparade, er jeg med. Hvor lang tid det tar, bryr jeg meg ikke om.
Tyskeren ble også spurt om hans berømte man-management-stil.
– Hvis hele verden mister tillit og tro på en spiller, må manageren være den som står bak ham, sa han og dro en parallell til en av konkurrentene:
– Jeg kan ikke bare være enig i at «han er ubrukelig», som andre klubber har gjort. Å kjøpe en spiller for 80 millioner pund og deretter sende ham ut på lån! sa Klopp og refererte til Manchester Uniteds kjøp av Jadon Sancho.
Klopp klarte å holde følelsene i sjakk da han tok farvel med Anfield etter sesongens siste kamp mot Wolves.
Han ble imidlertid rørt til tårer da arenaen sang i kor «Jeg er så glad for at Jürgen er rød», før han tok farvel en siste gang.