Juventus snudde med 10 mann mot Nusas Leipzig

Antonio Nusa startet Leipzigs møte mot Juventus på benken, og mye hadde skjedd da nordmannen kom inn etter 75 minutter.
Vertene tok ledelsen etter 30 minutter, og stod imot italienernes press frem til pause. Fem minutter etter hvilen løsnet det for gjestene da Dusan Vlahovic scoret. Så måtte VAR på banen igjen, da Juventus-keeper Michele Di Gregorio kom sent ut. Han forsøkte å trekke seg, men etter en dobbeltsjekk i bussen, fikk han det røde kortet.
På det påfølgende frisparket fikk Leipzig straffe – på nytt etter en VAR-sjekk – og Benjamin Sesko scoret sitt andre for kvelden. Men Juventus svarte igjen, også denne gang ved Vlahovic.
Kampen fortsatte å koke, og med én mann mindre sendte Chico Conceicao Juventus i ledelsen med 3–2 fem minutter før full tid.
Dermed gikk Nusa og Leipzig på sitt andre tap i Mesterligaen, mens Juventus står med to seire på to kamper.