Ishockey: Straffedrama da Stavanger Oilers gikk på sjokktap i Narvik

Stavanger Oilers gikk på sitt andre strake poengtap da Narvik overraskende vant lørdagens seriekamp i ishockey etter straffeslag.
Torsdag tapte Stavanger-laget 1-4 mot Frisk Asker på hjemmeis.
I lørdagens kamp sjokkerte Narvik allerede etter 18 sekunder da Oskar Matushkin satte pucken i mål, før Linus Pettersson doblet ledelsen mot slutten av 1. periode. Oilers poengkonge Mathias Trettenes sørget for balanse i regnskapet med to scoringer i midtperioden.
Seks minutter ut i 3. periode sendte Tristan Langan rogalendingene i føringen for første gang i kampen, men Isak Pantzare utlignet senere til 3-3.
En målløs forlengelse gjorde at kampen ble avgjort med straffeslag. Der var Narvik sterkest og vant sin tredje strake seriekamp etter straffeslag.
Øvrige kamper lørdag: Lillehammer – Frisk Asker 2-0, Lørenskog – Sparta 3-0, Comet – Stjernen 5-3. (NTB)