Inter Miami tapte amerikansk cupfinale uten Messi i troppen

Les hele artikkelen

Lionel Messi satt skadd på tribunen da hans Inter Miami tapte 1–2 for Houston Dynamo i den amerikanske cupfinalen onsdag.
Uten Messi og hans tidligere lagkamerat i Barcelona, Jordi Alba, slet Miami med å holde tritt med Houston, og lå under med 0–2 allerede ved pause.
Houston gikk opp i 1–0 etter 24 minutters spill på en kontring der Griffin Dorsey skjøt hardt inn i nærmeste stolpe etter pasning fra brasilianeren Artur. Det andre målet kom etter straffe bare ni minutter senere, ekspedert kontant i nettmaskene av franskmannen Amine Bassi.
Houston fikk et mål annullert etter VAR i andre omgang før Miami fikk sitt trøstemål på overtid ved innbytter Josef Martinez.
Seieren var Houstons andre i finalen i US Open etter at de også gikk til topps i 2018.
Miami vant på sin side ligacupfinalen i august, da med Messi på banen. Nå må laget konsentrere seg om å klare å nå sluttspillet i MLS.
Lionel Messi ble skadd i kampen mot Toronto FC forrige onsdag. Han måtte gå av banen etter bare 37 minutter. Inter Miami vant likevel kampen mot Toronto med 4–0. Nordmannen Sigurd Rosted spilte hele kampen for Toronto FC. (NTB)