Guardiola rasende da City røk ut av ligacupen

Newcastle sendte Manchester City ut av ligacupen etter å ha vunnet 1–0. Nå er de klar for fjerde runde.
Svenske Alexander Isak avgjorde kampen i det 53. minutt etter målgivende pasning fra Joelinton.
På sidelinjen smalt det også noen frustrerte gloser fra City-manager Pep Guardiola mot både tredjedommer og Newcastle-assistent Jason Tindall.
Spanjolen var tydelig uenig i avgjørelsene til dommeren. Svaret beroliget ham neppe. Kamplederen viste ham det gule kortet.
Oscar Bobb debuterte fra start for City og gjorde seg bemerket med et par gode involveringer i den første omgangen, men ble mindre synlig utover i kampen.
– De ser i øyeblikket helt ufarlig ut, sa Viaplay-ekspert Lars Tjærnås om de lyseblå gjestene kort tid før slutt.
Martin Ødegaards Arsenal tok seg også videre til 4. runde etter 1–0 borte mot Brentford. Nordmannen ble byttet inn i det 82. minutt. Det samme ble landslagskollega Kristoffer Ajer for bortelaget.