Hovland fint i gang i storturnering

Les hele artikkelen

Viktor Hovland har en delt femte- og en delt fjerdeplass fra de siste to årene i The Genesis Invitational på PGA-touren. Storturneringen, som arrangeres av stiftelsen til Tiger Woods, har et av de sterkeste startfeltene gjennom hele året på PGA-touren.
Hovland startet dårlig med en bogey på rundens første hull, men slo tilbake med birdier på de neste to hullene. Deretter holdt han seg under par og det endte til slutt med en runde på 69 slag, to slag under par.
De fleste spillerne er ikke ferdige med runden sin, men i skrivende stund holder det til en delt tolvteplass. Han er fem slag bak lederen Max Homa.
Før runden ble det kjent at Joe Mayo har overtatt som trener for Hovland.
– Det er første runde hvor jeg har kjent at endringene jeg har gjort begynner å synes litt. Det satt fortsatt ikke helt, og det var noen dårlige slag her og der, men jeg ser stor forbedring, sier Hovland til Discovery.
Tiger Woods spiller også turneringen, som er hans første deltagelse i en ordinær turnering på PGA-touren siden han skadet seg stygt i en bilulykke i februar 2021. Woods har ikke startet på runden sin foreløpig.