Hockey-VM: Norge tapte for vertsnasjonen

Les hele artikkelen

Norge viste gode takter, men måtte til slutt gi tapt 1–2 i en berg-og-dalbane-kamp mot vertsnasjon Latvia i ishockey-VM onsdag.
Etter den svært viktige seieren mot Slovenia tirsdag, kunne det norske laget senke skuldrene noe før møtet med Latvia.
Norge åpnet kampen best, men greide ikke å få uttelling for sjansene sine. Etter 1. pause så Norge ut som et helt annet lag i negativ forstand, og Latvia satte to kjappe scoringer.
Ludvig Hoff reduserte mot slutten av midtperioden, og i kampens siste minutt fikk Norge en god anledning til å få med seg poeng da de spilte i overtall seks mot fire. Ingen av Norges spillere maktet å få pucken i mål, og da endte det med en populær hjemmeseier i Riga.
Norge møter Tsjekkia, Canada og Slovakia i de tre siste kampene i gruppespillet. Neste kamp er mot Tsjekkia lørdag, skriver NTB.