Hete Heintz avgjorde for Sarpsborg

Tobias Heintz ble matchvinner da Sarpsborg vant 1-0 over Viking på bortebane i Eliteserien.
Med seieren tok Sarpsborg seg forbi både Viking og Odd opp til sjuendeplassen på tabellen. Viking som har hatt en tung høst, falt end til niendeplassen.
Viking styrte det meste i kampen, men det var Sarpsborg og Heinz som scoret.
Heintz har scoret i bøtter og spann for Sarpsborg denne høsten. Etter å ha vært nærmest anonym i store deler av de første 38 minutter var han plutselig med i kampen for alvor. Han fikk ballen på kanten og dro seg innover i banen før han banket til fra 20 meter. Det var hans 14 seriemål denne sesongen.
– Deilig å få den før pause. Ikke så veldig mye annet enn målet å juble for i 1. omgang, men kom hit for å ta med oss tre poeng, sa Heintz til Discovery.
Det har vært dårlig med poeng til Viking siden 2-1-seieren over HamKam. Sarpsborg har nå fem seire og en uavgjort siden siste tap. (NTB)