Harry Kane scoret i Bundesliga-debuten

Det ble ingen drømmedebut for Harry Kane i Bayern München-drakt da han kom inn i andre omgang i 0-3-tapet mot RB Leipzig i den tyske supercupen forrige uke.
Men i Bundesliga-åpningen gikk det langt bedre for stjernekjøpet. Allerede etter tre minutter flikket Kane ballen gjennom til Leroy Sané, som sørget for 1-0 borte mot Werder Bremen.
Og etter å ha prøvd seg med en rekke skudd, kom også målet for Kane selv med et drøyt kvarter igjen.
Den tidligere Tottenham-profilen fikk ballen rundt 20 meter fra mål, la ballen til rette og fra 15 meter skjøt han ballen via Bremen-forsvarer Amos Pieper og i mål.
Scoringen er følgelig Kanes første i Bundesliga og for Bayern München. Foruten utlån, hadde Kane vært i Tottenham siden 2004, før overgangen til Bayern München. Spissen, som også er Englands landslagskaptein, ble byttet ut i det 84. minutt etter å ha slitt med kramper.
Sene scoringer fra Sané og Mathys Tel gjorde at det til slutt ble 4-0 til Bayern, som dermed fikk en perfekt start i jakten på en tolvte ligatittel på rad i tysk Bundesliga.