Haaland med innrømmelse etter ny pris: – Pep er litt skummel

Les hele artikkelen

Erling Braut Haaland fortsetter å bli hyllet for sine prestasjoner sist sesong. Torsdag fikk han prisen som årets spiller av Det europeiske fotballforbundet.
– Jeg føler meg bra. Jeg vant trippelen som 22-åring. Jeg lever drømmen, dette var drømmen min som ung. Å kunne gjøre det med laget, er spesielt. Dette gir meg så mye motivasjon til å fortsette å jobbe. Det er gratis motivasjon, sa Haaland fra scenen i Monaco.
Det er spillere og trenere i lag som spilte i europeiske klubbturneringer sist sesong, som har stemt Haaland fram som sesongens spiller. Nordmannen vant prisen i kamp mot Lionel Messi og City-lagkamerat Kevin De Bruyne.
Pep Guardiola var ikke til stede på torsdagens prisutdeling, men i salen satt Haalands far Alfie. Stjernespissen fikk spørsmål om hvem av de to han synes er mest skummel.
– Noen ganger er Pep litt skummel, men det kan faren min være også. Det er uansett noe jeg liker, at Pep roper til meg. Han prøver å få noe inn i hodet mitt som han tror jeg ikke vet. Jeg klager ikke, gliste Haaland.
Nylig ble Haaland kåret til årets spiller av den engelske spillerforeningen PFA. Han ble også kåret til årets spiller i Premier League i debutsesongen.