Graham Hansen scoret da Barcelona herjet i «El Clásico»

Caroline Graham Hansen scoret ett mål og leverte en målgivende pasning for Barcelona i 5-0-seieren over Real Madrid søndag.
Barcelona er fortsatt ubeseiret i alle turneringer denne sesongen. Mot Real Madrid ble seiersrekken forlenget til ti kamper.
Caroline Graham Hansen startet på høyrekanten, mens Ingrid Engen startet i midtforsvaret. Årets Gullballen-vinner Aitana Bonmatí sendte katalanerne i føringen etter litt over et kvarter.
Graham Hansen hadde målgivende på åpningsmålet, før hun selv tegnet seg på scoringslisten to minutter før pause. 28-åringen fra Oslo satte en retur i mål etter et tverrliggertreff fra lagvenninne Salma Paralluelo.
Den norske stjernespilleren hadde selv et tverrliggertreff, samt en bom på åpent mål tidligere i kampen.
Mariona Caldentey sørget for 3-0 til pause. To sene scoringer førte til at Barcelona kunne juble for 5-0-seier.
Barcelona står med 27 poeng og full pott etter ni serierunder. Seks poeng bak ligger tabelltoer Real Madrid.