Graham Hansen-dobbel i mesterligaen – vant 9-0 (!)

Les hele artikkelen

Caroline Graham Hansen og Barcelona feide over Hammarby i mesterligaen. Den spanske storklubben ga seg ikke før det sto 9–0 på resultattavla.
Graham Hansen startet målfesten etter ti minutter, og den norske stjernen ble tomålsscorer da hun la på til 7–0 kvarteret før slutt. Hun fikk også med seg én assist på 6–0-målet.
I tillegg til Graham Hansen noterte Clàudia Pina seg for to mål i storseieren. Alexia Putellas, Mapi León, Ewa Pajor, Esmee Brugts og Fridolina Rolfö scoret ett mål hver.
Ingrid Syrstad Engen startet også kampen for Barcelona. Midtstopperen ble byttet ut halvveis i andre omgang, mens Graham Hansen spilte hele kampen for katalanerne.
For de svenske gjestene, ledet av den tidligere norske landslagssjefen Martin Sjögren, startet de fire norske kvinnene Julie Blakstad, Emilie Joramo, Vilde Hasund og Cathinka Tandberg. Thea Sørbo kom inn etter en drøy time.
Etter de to første kampene i mesterligaens gruppespill har både Barcelona og Hammarby tre poeng. Manchester City topper gruppen med seks poeng, mens St. Pölten ligger sist med null.