Glimt-smell etter utligning – tapte for Nusa og Brugge: – Blir rett og slett litt for dumt

Bodø/Glimt kom til kort borte mot Club Brugge i Serieligaen. Til tross for scoring av Amahl Pellegrino endte oppgjøret til slutt 3-1 i favør det belgiske laget, som dermed også ble gruppevinnere. Glimt ble gruppetoer.
Club Brugges Antonio Nusa viste seg tidlig frem mot det norske laget. 18-åringen forsøkte seg med et skudd etter 12. minutter, men skled i avslutningsøyeblikket og ballen trillet utenfor stengene. Men etter nærmere halvspilt første omgang satt den for nordmannen.
– Hjelpe meg, utbrøt NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp.
Nusa dro seg forbi Brice Wembangomo og sendte avgårde et knallskudd inn i Glimt-målet og sørget for 1-0-ledelse.
– Brice er rask, så det måtte gå fort for at han ikke skulle blokkere skuddet. Det ble en bra utførelse, jeg er «happy» med det, sier Nusa til Viaplay.
I andre omgang skaffet Sondre Brunstad Fet straffe da han ble felt i utkanten av boksen. Amahl Pellegrino satte ballen kontrollert i mål, tok kjapt tak i ballen og løp tilbake til midstreken. Spillet ble raskt satt i gang, men istedet for at Glimt utnyttet at de hadde momentum i kampen, svarte Brugge umiddelbart.
Bare sekunder etter Pellegrinos straffescoring, sendte Igor Thiago vertene tilbake i ledelsen.
– Det er helt utrolig. Det blir rett og slett litt for dumt. At de slipper inn et så enkelt mål rett fra avspark er ikke godt nok, sier Torp.
– Bodø/Glimt har vært en stund i Europa, og dette er barnesykdommer de burde ha vokst fra seg nå, sier Torp.
Glimt prøvde forsøksvis å utligne nok en gang, men kom til kort. Istedet økte Brandon Mechele til 3-1 for Club Brugge etter 89 minutter. Nusa ble byttet ut etter 61. minutter, mens nordmannen Hugo Vetlesen spilte hele kampen.