Forest sjokket ufarlige Chelsea – tok sjelden borteseier

Anthony Elanga styrte inn sitt første mål for Nottingham Forest i 1-0-kampen borte mot et svært blekt Chelsea-lag i Premier League lørdag.
Scoringen kom få minutter etter hvilen. Gjestene utnyttet to kjappe balltap på midten da Elanga ble spilt gjennom av Taiwo Awoniyi.
Svensken bredsidet kaldt inn 1-0 med to Chelsea-spillere rundt seg. Det var hans første nettkjenning siden sommerens overgang fra Manchester United.
For Chelseas byrival Tottenham gikk det langt bedre lørdag. Borte mot Burnley fikk de riktignok en dårlig start da Lyle Foster sendte Burnley i ledelsen etter fire minutter. Men så handlet det meste om Tottenham.
Son Heung-min scoret tre mål og ytterligere mål fra Cristian Romero og James Maddison gjorde at det endte med en 5-2-seier for Tottenham. (NTB/NRK)