Endelig for Veton Berisha: Scoret sitt første Molde-mål mot Brann

Les hele artikkelen

Veton Berisha har fått mye kritikk etter at han signerte for Molde. Men mot Brann fikk han endelig åpnet målkontoen.
– Ja, det smakte godt å endelig få mål. Men det viktigste er tre poeng, sier Berisha til TV 2.
Spissen kontret inn 2-0 mot bergenserne på overtid. Det ble også sluttresultatet. I 1. omgang flikket Kristian Eriksen romsdalingene i føringen.
Molde var i storslag denne søndagskvelden og skapte en rekke sjanser mot Brann. Rødtrøyene kom ikke til sin første avslutning på mål før det 82. minutt. Brann hadde imidlertid en (korrekt) anullert scoring i det 68. minutt.
Molde er nå helt opp i ryggen på Brann. Bergenserne er på 4. plass med 24 poeng, Molde er på plassen bak med ett poeng mindre.
Vålerenga er neste motstander for Erling Moes menn. Brann skal forsøke å slå tilbake mot formsterke Strømsgodset.