Eintracht rystet Bayern – knuste seriemesterne 5-1

Les hele artikkelen

Eintracht Frankfurt slo til med en maktforestilling da de rundspilte tittelholder Bayern München og vant 5-1 i Bundesliga lørdag.
Tapet var Bayerns første i ligaen denne sesongen. Eintracht kom på sin side fra to strake 1-2-nederlag mot Stuttgart og Augsburg.
München-laget kunne med seier tatt over tabelltoppen fra Leverkusen, men etter lørdagens tap blir de værende på 2.-plass, tre poeng bak Xabi Alonsos menn.
Omar Marmoush startet Eintracht Frankfurts målfest etter bare 12 minutter, og Éric Ebimbe doblet ledelsen etter en drøy halvtime.
19 år gamle Hugo Larsson satte inn vertenes tredje mål bare fem minutter senere. Deretter reduserte Joshua Kimmich for gjestene.
Etter hvilen fortsatte hjemmelagets nedsabling da Embide satte inn sitt andre mål for kvelden, før Ansgar Knauff også noterte seg på scoringslisten etter en times spill.
Jens Petter Hauge startet kampen på benken for Eintracht, men ble byttet inn etter 82 minutter.