DiskarN søker lag i Counter-Strike: Global Offensive [3. divisjon – Telenorligaen]

Les hele artikkelen

Hei!

Mitt navn er Jan Gil Martens, og er 16 år (17 i desember). In game kaller jeg meg ‘DiskarN’. Har spilt cs i rundt 3500 timer, og har mye lagerfaring. Er A- på ESEA, og har høyst vært lvl 9 på faceIT.

Hvilke erfaringer har du fra andre lag?
Jeg velger å bare beskrive ett av lagene jeg har spilt for siden det er det eneste som er ‘skikkelig seriøst’. Har tidligere erfaringer fra Telenorligaen med klubben Xenobeehive. Der klarte vi å redde lineuppen fra et relativt sikkert nedrykk til en 2 plass på tabellen. Tapte i kvalifiseringen desverre. I klubben spilte jeg Rollen IGL hvor jeg etterhvert gikk inn i rollen Support.

Hvorfor skal vi velge akkurat deg?
Vell jeg er sannsynligvis en av de spillerene i Norge som jobber mest med å utvikle ferdighetene mine. Har bare spilt cs i 3 år men har allerede klokket inn 3500 timer. Sitter rundt 2 timer på dm hver dag og jobber med aimet mitt. Jeg er også en spiller som verken er toxic eller direkte plagsom. Jeg har lett av å gli inn i roasters som trenger en spiller kjapt. Jeg føler også at jeg bidrar generelt til moralen i lagene jeg har spilt for. Prøver gjerne å roe ned andre spillere dersom de blir opprørt eller irriterte.

Hvorfor forlot du xenobeehive?
Jeg forlot dem på grunn av etter 5 måneder med å spille for dem slet vi med å finne alle spillerene til å fulle lineuppen, og jeg følte jeg ville ikke gå gjennom fasen av å bygge en helt ny lineup på ny.

Om du har flere spørsmål eller er interreserte i meg kan dere ta kontakt med meg i kommentarfeltet, steam (https://steamcommunity.com/id/Janisin) eller på mail ([email protected])

Takk for meg

Se hele utlysningen på Gamer.no