Coman senket barndomsklubben etter keepertabbe

Les hele artikkelen

Kingsley Coman kom til den franske storklubben Paris Saint-Germain allerede som åtteåring. Angrepsspilleren gikk gradene helt opp til førstelaget, men som 18-åring reiste han fra barndomsklubben.
Siden sommeren 2015 har han spilt for Bayern München og tirsdag var det han som scoret kampens eneste mål da Bayern slo PSG 1-0 i Paris i åttedelsfinalen i Mesterligaen.
Det samme gjorde ha også i Mesterligafinalen i 2020 og tirsdag kunne han sende en liten takk til PSG-keeper Gianluigi Donnarumma.
Coman kom seg til en fin avslutning inne i boksen tidlig i den andre omgangen, men skuddet gikk nesten rett på keeperen. Likevel klarte han ikke å skyve ballen unna.
– Det er en stor, stor keepertabbe, sa TV 2s ekspertkommentator Brede Hangeland.
Like etter kom Kylian Mbapp̩ inn for PSG. Den franske stjernen fikk ballen i m̴l to ganger, men begge gangene ble scoringen annullert for offside Рden siste av det helt h̴rfine slaget.
PSG fikk til et stormløp mot Bayern-målet de siste minuttene, men scoringen uteble og dermed er det Bayern München som nå har overtaket for returoppgjøret i München 8. mars.