City rystet uten Haaland

Manchester City vant 2-1 borte mot Luton søndag ettermiddag, men fjorårets seriemester var virkelig i trøbbel mot den nyopprykkede Premier League-klubben.
For Elijah Adebayo sendte sjokkbølger gjennom Kenilworth Road da han sendte Luton i ledelsen to minutter på overtid i første omgang.
Etter en uvanlig formdupp måtte de lyseblå fra Manchester vinne for å unngå fem strake kamper uten seier i Premier League for første gang på 14 år.
Etter en drøy time sørget imidlertid portugisiske Bernardo Silva for en fortjent utligning, før Jack Grealish fullførte snuoperasjon tre minutter senere da den engelske landslagsspilleren vakkert satte inn 2-1. Det ble også sluttresultatet.
Erling Braut Haaland har startet alle kampene så langt denne sesongen for Pep Guardiola, men 23-åringen var ikke med i troppen som følge av skade.
– Han har fått en stressreaksjon i foten. Etter kampen mot Aston Villa følte han seg ikke bra, så han kunne ikke spille i dag. Jeg er litt usikker på omfanget. Vi må ta det dag for dag og uke for uke, sa Guardiola til Sky Sports.