Brann én kamp unna seriegull

Brann hadde få problemer hjemme mot Stabæk og vant 3-0 på Stemmemyren søndag ettermiddag.
Cecilie Redisch Kvamme, Therese Åsland og Marit Bratberg Lund sto for de rødkleddes scoringer.
Første mål kom etter 12 minutter spilt. Bratberg Lund fant Kvamme i boksen som dempet ballen på brystet før hun klinket ballen i mål.
Like før pause doblet Brann ledelsen etter at Naalsund spilte ballen på tvers til Åsland som enkelt kunne sette inn 2-0.
I det 86. minutt fikk hjemmelaget straffespark etter at Anastasia Høgevold felte Therese Åsland. Der var Bratberg Lund sikker som banken.
Brann leder dermed sluttspillet i Toppserien med en fem poengs luke på andreplass Vålerenga.
Bergenslaget kan dermed ta seriegullet borte mot Rosenborg neste søndag om de ikke taper.