Aursnes’ Benfica sikret mesterliga-avansement på mesterlig vis

Benfica utklasset Club Brugge 5–1 på hjemmebane tirsdag kveld. De er dermed videre til kvartfinalespill i mesterligaen etter to seiere i åttedelsfinalen.
Benfica-supporterne jublet stort da João Mário sendte ballen i Brugges nett med en frekk hælflikk etter kun to minutter. Lykken ble kortvarig, da målet ble annullert etter offside-sjekk.
Etter 37 minutter satt det for Benfica. Rafa Silva var perfekt plassert og startet et nydelig kontringsspill. Samme mann avsluttet angrepet etter en vakker assist fra Ramos.
Ramos viste at formen var tilbake etter skadeoppholdet. «Trollmannen» danset seg gjennom borteforsvaret på overtiden av første omgang og sendte Benfica inn i en tomålsledelse.
Samme mann økte ledelsen 12 minutter ut i andre omgang etter hockey-assist fra Norges Fredrik Aursnes.
Etter klønete forsvarsspill av Club Brugges Abakar Sylla, scoret João Mário 4-0-målet med et sikkert straffespark.
Norske Antonio Nusa kom på banen for Club Brugge i det 75. minutt. Like etterpå satte David Neres 5–0.
Bjorn Meijer sikret et spektakulært trøstemål for gjestene like før slutt da han klistret ballen i høyre hjørne.
Andreas Schjelderup satt på benken for Benfica, og venter fortsatt på sin debutkamp for klubben.