Alle i Vålerenga-styret stiller plassene til disposisjon etter nedrykket fra Eliteserien

Les hele artikkelen

«Klubbstyret i Vålerenga Fotball Elite har informert valgkomiteen om at de stiller sine plasser til disposisjon på årsmøtet.»
Det skriver VlF på sin nettside.
– Det som er viktig nå er at regnskap og årsberetning blir gjort klart av det sittende styret, sier John Nordbrekken, leder av valgkomiteen til NRK.
– Etter et nedrykk er det ikke uvanlig at slikt skjer. Nå ligger det i valgkomiteens hender å sette sammen et styre til årsmøte i februar/mars, sier Nordbrekken.
Styret er motivert til å bidra i en viktig tid, men mener at det er riktig at vi gir valgkomiteen og årsmøtet mulighet til å sette sammen det styret som årsmøtet mener er best for fremtiden.
– Det er ikke slik at vi ikke ønsker å være med videre. Vi vil ikke løpe fra vårt ansvar, men nå er alt opp til årsmøte og valgkomiteen, sier styreleder Tuva Ørbech Sørheim, som poengterer at det ikke ligger noe dramatikk i at styret stiller sine plasser til disposisjon.
– Vi stiller våre plasser til disposisjon og vil med det gi valgkomiteen et bredere armslag, sier Ørbech Sørheim.
Avgjørelsen ble tatt under klubbstyremøtet fredag formiddag.
Klubben skriver at de «vil arrangere årsmøtet så fort det lar seg gjøre, antakelig i månedsskiftet februar/mars.» Klubben vil også invitere til et medlemsmøte i januar for å oppsummere sesongen 2023.