Ajer etter ellevill feiring: – Har fått 10.000 kommentarer

Les hele artikkelen

Kristoffer Ajer møtte pressen før Kypros-oppgjøret torsdag kveld. Der ble temaet helgas Premier League-kamp mot Manchester United på Old Trafford.
Brentford ledet 1-0 like før slutt da Ajer taklet en ball over dødlinja som gikk til utspill fra keeper og ikke til hjørnespark. TV-bildene viste Ajer som jublet ellevilt over prestasjonen. Det har han fått mange meldinger om i etterkant.
– Jeg har jo fått 10.000 kommentarer diverse steder. Men det er derfor jeg elsker å spille fotball. Det er følelser og det er irritasjon når andre lag feirer, og en glede når de slår tilbake, sier landslagsspilleren.
Manchester United snudde nemlig kampen på overtid og vant oppgjøret 2-1.
Men Ajer angrer ikke på at han jublet og feiret for tidlig.
– Sånn i ettertid var det tre minutt for tidlig. Det er sånn jeg er som fotballspiller. Spesielt når jeg er i god form og skadefri. Og føler jeg leverer gode prestasjoner. Da er jeg 100 prosent inne i kampen.
– Når vi leder 1-0 på Old Trafford og det er tre minutter igjen så er det mye følelser når jeg gjør en god innvolvering. Det kommer jeg aldri til å forandre, sier Kristoffer Ajer.
25-åringen er høyaktuell for å starte EM-kvalifiseringskampen mot Kypros torsdag kveld. Kampen starter klokken 20.45 norsk tid og kan høres på NRK Sport.
.