Spiller hun kostbar…? Men i såfall hvorfor, vi har jo kjent hverandre en stund?

Det er ei dame jeg har kontakt med. Vi har kjent hverandre en god stund nå. Jeg liker henne veldig godt, og det er klart for meg at hun liker meg litt i det minste. Noen ganger har hun tatt litt initiativ, mens jeg har tatt mest initiativ. Vi har møttes litt, men foreløpig ikke vært på noen skikkelig date. Flere ganger har jeg prøvd litt å få henne med på date. Hun har virket interessert, men så har vi begge hatt hendene fulle. Nå nettopp kom jeg med et nytt konkret forslag til date, med tid og aktivitet. Det virket absolutt som hun var interessert i forslaget, men så har hun en legitim grunn til at hun ikke kan akkurat der og da. Dermed foreslo jeg en annen dag, som jeg går ut fra burde være mulig for henne også. Men så svarer hun ikke…og det har gått litt tid nå…

Jaja, det positive er vel at hvis hun ikke hadde vært så veldig interessert i meg hadde hun vel bare gitt et nei?

Men jeg blir allikevel usikker, for nå synes jeg hun drøyer det litt vel mye… Men det kan være jeg overtenker litt også, og at hun har vært litt opptatt, og føler hun må ta seg litt god tid når hun skal svare meg. Det kan også hende hun vil ha meg som en god venn rett og slett… Men i såfall kan hun vel være tydelig?

Men hvis hun bare skal gjøre seg kostbar for spillets skyld nå, så synes jeg det er litt unødvendig. Vi har tross alt kjent hverandre og hatt kontakt en god stund. Det er greit å gjøre seg litt kostbar, jeg vil heller ikke ha ei dame som er for enkel å få, men alt med måte.

Anonymous poster hash: 47f1d…796

Les hele artikkelen