Jente som var innom jobb – rart å fortelle henne at jeg vil bli bedre kjent?

Forrige uke var det ei jente som var innom jobben. Behandlet henne som en helt vanlig kunde, tenkte ikke så mye over det. Hun trengte å bestille en del ting for en festival hun skulle jobbe i. Plutselig sa hun til meg at hvis jeg vil jobbe frivillig med henne, er det bare å slenge meg på. Utrolig søt jente med en herlig utstråling. Jeg sa at det hadde vært veldig hyggelig og at jeg skal tenke på det.

 

Hun kom tilbake her om dagen og hentet det hun skulle bestille, og lurte på om jeg hadde tenkt på det eller om jeg trengte å tenke litt til. Jeg sa at jeg måtte tenke litt til ettersom det er mye som skjer for tiden. Spurte henne om jeg kunne sende henne en melding (siden jeg har nummeret hennes i forbindelse med bestillingene hun gjorde), noe hun sa gikk helt fint.

 

Det ser dessverre ut til at tidspunktet passet dårlig, men jeg har utrolig lyst til å bli bedre kjent med henne. Slike sjanser får jeg ikke hver dag, og jeg nekter å gå glipp av denne søte jenta uten å i det hele tatt har prøvd.

 

Ville det vært rart om jeg skrev: «Hei! Har dessverre ikke mulighet til å være med, selv om jeg har svært lyst! Men kanskje vi kan finne på noe en annen dag, og bli bedre kjent?»

 

Vil ikke virke som en desperat creep heller, men denne jenta var bare utrolig nydelig og hadde en herlig utstråling! Sjeldent jeg blir nervøs rundt ei jente jeg ikke en gang kjenner, men merket at hjertet gikk i tusen da hun var innom. What to do? 

Les hele artikkelen