Kategori: Politikk og samfunn

Liker dameklær

Er en mann som liker dameklær,da jakker og bukser i skinn og pels. Har så lenge jeg kan huske blitt tent av klær i skinn og pels,men må være dame versjoner. Liler å ta på de og ha det på meg. Når jeg leter etter sånne klær ser jeg spesielt

Unngår han meg?

Hei folkens!    Jeg har begynt med studie, og har blitt kjent med medstudentene.  Det er en veldig stille gutt som jeg har blitt kjent med, og jeg har vært keen på å bli bedre kjent med ham.    Han har alltid vært trøtt på skolen, og det stresser meg

Barnehage og bursdager

Jeg kunne sikkert postet dette på KG, men jeg orker ikke shitposting og drama…   I barnehagen vår, og sikkert mange andres, får man beskjed at om man skal ha barnebursdag og invitere venner fra barnehagen må man invitere alle. Jeg skjønner åpenbart grunnen til dette, men samtidig synes jeg

Spandering på date

Date med en dame av utenlandsk opprinnelse i morgen. Jeg er ikke særlig keen på å spandere på en date, jeg vil nesten kalle det en prinsippsak. Har blitt rådet til å spandere i morgen, av en som kjenner kulturen i landet hun kommer fra, og jeg får nesten spandere

Politikere som bare vil beskytte seg selv, eller er det noe reell nytte i dette spm.?

https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/regjeringen-vil-endre-lov-om-personvern-1.1583303     Regjeringen vil endre lov om personvern For å hindre at offentlige ansatte og andre henges ut på nett vil regjeringen endre personopplysningsloven.   Justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) mener den teknologiske utviklingen gir nye muligheter for innsamling og publisering av informasjon om enkeltmennesker som kan være

Noen som kan forklare hva dette går ut på?

Jeg ble overrasket over å lese denne nyheten. Er det blitt en slags form for partier nå innad kirkesystemet ved kirkevalg?   Jeg er på sett og vis litt i mot kirkens virke egentlig. Så dette virket bare enda merkeligere. En «nasjon» innad nasjonen?   https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/forelopig-valgresultat-for-stavanger-bispedommerad-1.1583688     Her er

« Older Entries