Kategori: Media

Sånn kommer du i gang med å investere

I løpet av de siste to årene har vi sett rekordmange nye, norske investorer komme på banen, og dette er en veldig spennende bevegelse som har ført med seg mange andre spennende utviklinger også. Det å begynne å investere i dag, er nemlig noe helt annet enn det var for

Teit å slette Instagram?

Hei!   Har et spørsmål til dere jevnaldrende:   Jeg vurderer å deaktivere instakontoen min fordi jeg rett og slett blir deppa over å se bilder/stories andre legger ut. Har det ikke så greit psykisk og da er det kjipt å se alt det morsomme andre opplever på sosiale medier. 

Instagram

Kan man se hvem som har sett videoene som er lagt ut på Instagram? (Ikke video som er lagt ut i historie/story) Og om man ser videoen selv, telles det med i antall visninger?

Ta tilbake trollet?

Det har jo pågått ganske lenge nå, medias misbruk av dette ordet. Er det ingen journalister som vet hva dette ordet betyr? En hører feks at nett-troll fremsetter drapstrusler og voldstrusler, noe som i mitt hode blir selvmotsigende. Hva skal et nett-troll oppnå med det? Det vil jo kneble debatten.

EU artikkel 13 – skatt på lenker

Skummel ny EU lov på trappene. Nå vil de legge skatter på links og du vil ikke kunne lenke til noe med mindre du har tillatelse fra eier av det det linkes til, uansett hvordan det brukes. Alt av forumer og bruker baserte samfunn er truet.   https://www.youtube.com/watch?v=fvXOfq3AB8s  – forklarer

« Older Entries